MASSATGE INFANTIL

Educadora acreditada per AEMI (Asociación Española de Masaje Infantil) des de 2010

L’any 1973 la nord-americana Vimala Schenneider era a l’Índia treballant en un orfenat.

Va quedar impressionada en veure, pels carrers, mares joves assegudes enmig de la brutícia amb els seus nadons als genolls mentrestant els donaven un amorós massatge i els cantaven.

Aquesta imatge la va impactar i marcar profundament.  En un entorn tan dur aquestes dones eren capaces de transmetre aquest regal d’amor i seguretat.

Quan Vimala retorna a Occident crea el la tècnica dels cursos de Massatge Infantil on combina el mètode hindú, el suec, algunes idees de reflexologia i el ioga.

En 1977 escriu el llibre “Massatge Infantil” i la primera edició del Manual d’Instructors de Massatge Infantil.

Des d’aquell moment i conjuntament amb col·laboradors d’arreu del món es crea l’Associació Internacional de Massatge Infantil (AIMI).

El propòsit del qual és: “promoure el massatge nutritiu i la comunicació mitjançant la formació, l’educació i la investigació perquè els pares, mares, cuidadors i nens siguin estimats, valorats i respectats en la comunitat mundial”.

Actualment hi ha més de 48 països integrats a AIMI entre els quals està Espanya des del 1994.

 

APROPANT-NOS AL MASSATGE INFANTIL

El tacte és e´primer sentit
“Va ser el temps que vas passar amb la teva rosa qui la va fer tan important” 

El Petit Princep.

SERVEIS EN MASSATGE INFANTIL

FAMÍLIES

Us oferim una formació on us ensenyarem una nova manera d’apropar-vos als vostres fills, de comunicar-vos i entendre-us mútuament mitjançant el tacte nutritiu.

Us recomanem iniciar-la des dels 3 mesos del nadó.

El curs consta de 5 sessions d’uns 90 minuts de duració cadascuna. 

 

 

EDUCADORS I ENTITATS

Realitzem formacions a mida per a centres educatius i professionals on us mostrarem l’essència de la filosofia del massatge infantil i els seus beneficis en la construcció del vincle afectiu.

 

PRESENCIAL O ONLINE

Us oferim fer les formacions presencialment al nostre centre Som Pares o bé l’opció de desplaçar-nos al vostre domicili o entitat i realitzar-les in situ.

A distància, us proposem un format renovat i adaptat a totes les necessitats mitjançant la plataforma Zoom.

 

 

CONTINGUT 

Tots els cursos són personalitzats.

Vosaltres escolliu la durada de les trobades i contingut.

Durant la formació us anirem mostrant els moviments i exercicis de massatge infantil que completen totes les parts del cos, des de les extremitats, troncs, pit, cap, rostre fins a l’esquena. Us mostrarem moviments concrets per alleujar els còlics del lactant i tècniques per adaptar el massatge a mesura que el vostre fill vagi creixent