PSICÒLOGA. COPC 19553

Meritxell Almirall López

Més enllà de tota la formació acadèmica que trobareu aquí, soc mare d’una filla excepcional amb la que aprenc cada dia i gràcies a la qual he pogut entendre i empatitzar infinitament millor amb la maternitat.

Vaig iniciar la meva trajectòria en el món dels Recursos Humans, el desenvolupament de persones i la formació.

L’any 2009 vaig ser mare i em va canviar la vida i la meva manera d’entendre el món. Vaig decidir especialitzar-me en psicologia infantil i familiar, endinsar-me en el camp de la criança respectuosa i poc després iniciar el projecte d’obrir un centre propi de psicologia i maternitat, SOM PARES.

Un espai que té com a principal objectiu intentar acompanyar a les famílies en la complexa però meravellosa aventura de ser pares amb una filosofia de respecte mutu.

Soc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Gestió de Persones per EADA.

He adquirit formació especialitzada en un postgrau en Atenció Precoç, prevenció, diagnòstic i tractament en la infància reconegut per l’Associació Catalana d’Atenció Precoç (ACAP) i m’he format com a Assessora de Lactància Materna a la Federació Espanyola d’Associacions pro lactància Materna (FEDALMA).

Soc educadora de Massatge Infantil per l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) formació reconeguda per la Generalitat de Catalunya.

Tinc formació específica a l’Aula d’Estudis Socials de Barcelona sobre persones que tenen discapacitat física (ceguera, sordesa, etc) o cognitiva i des del 2016 formo part de l’equip de treball del projecte de Biblioteques Inclusives de la Generalitat de Catalunya encapçalant la formació de bibliotecaris arreu de Catalunya.

Col·laboro amb la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya) com a formadora i divulgadora de conferències en diferents centres educatius. Una vessant que m’apassiona i que em porta arreu de Catalunya visitant escoles, llars d’infants i centres de formació.

Durant gairebé 10 anys he col·laborat amb el Diari ARA gestionant el blog “Pedra, Paper, Tisora” dedicat a la criança i la psicologia infantil i familiar.

M’he especialitzat en com els contes poden ajudar-nos amb els més menuts. Col·laboro amb el programa Memòria de Peix  dedicat a la literatura infantil i juvenil.

Actualment m’estic format en EMDR, una teràpia piscològica especialitzada en atenuar els efectes emocionals derivats de la vivència d’esdeveniments traumàtics.

Curiositats sobre mi

Un viatge pendent: Austràlia

Color predilecte: Turquesa

EM RELAXA: Caminar sense destí

NO TINC FI: Menjant síndria

Em treu de polleguera: l’abús de poder

De petita volia ser: veterinària

“La verdadera escucha es una de las fuerzas más potentes para el cambio que conozco”.

Carl Rogers

El nostre centre

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Posa’t en contacte aquí.