Condicions d’ús

Aquest Lloc web conté textos elaborats amb finalitats merament informatius o divulgatius, que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència, i que es refereixen a situacions generals, per la qual cosa el seu contingut no ha de ser aplicat necessàriament per l’usuari a casos concrets.

En aquesta web es detallen els serveis oferts per “Som Pares”. El seu ús implica l’acceptació de les següents condicions, declinant realitzar qualsevol reclamació sobre aquestes:

 1. L’ús d’aquesta web està dirigit a persones majors d’edat.
 2. “Som Pares” podrà modificar el contingut de la web, els seus serveis, tarifes, garanties, etc., en qualsevol moment i sense previ avís.
 3. “Som Pares” pot posar a la disposició de l’usuari enllaços o altres elements que permeten l’accés cap a altres llocs web pertanyents a tercers. No comercialitzem els productes i serveis d’aquestes pàgines enllaçades, ni assumim cap mena de responsabilitat sobre aquestes, ni sobre la informació continguda en elles, ni la seva veracitat o licitud, ni de qualssevol efectes que poguessin derivar-se. En tot cas, “Som Pares” manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.
 4. Els preus indicats en la web, d’haver-los, seran vàlids excepte error tipogràfic, i susceptibles de canvis sense previ avís.
 5. No és necessari registrar-se en la web, ni facilitar cap mena de dada personal, per a navegar per aquesta.
 6. “Som Pares” no pot garantir el funcionament ininterromput o totalment lliure d’errors d’aquesta web. Per tant, no ens fem responsables de cap mal causat per l’ús d’aquest lloc.
 7. “Som Pares” ofereix els seus serveis i productes de manera indefinida, podent, no obstant això, suspendre la prestació d’aquests, unilateralment i sense previ avís.
 8. “Som Pares” no es farà responsable dels danys i perjudicis, propis o a tercers, produïts per un mal ús d’aquesta web per part del client.
 9. L’usuari es compromet a no utilitzar aquesta web ni els serveis oferts en ella per a la realització d’activitats contràries a la llei, a l’ordre públic o a aquestes condicions.
 10. “Som Pares” no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per tercers generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.
 11. “Som Pares” no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xat´s, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador. No obstant això i en compliment del que es disposa en l’art. 11 i 16 de la LSSI-CE, “Som Pares” es posa a la disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de manera activa en la retirada o en el seu cas bloqueig de tots aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega el notifiqui de manera immediata a l’administrador del lloc web.
 12. Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l’any, 24 hores al dia. No obstant això, “Som Pares” no descarta la possibilitat que existeixin uns certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l’accés a la pàgina web.
 13. Les opinions abocades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de “Som Pares”. El contingut dels articles publicats en aquest Lloc web no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal. L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en aquest Lloc web sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

 

En definitiva, l’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts i enllaços inclosos aquesta web.