CONTACTE

Si necessites més informació només cal que omplis aquest formulari

Si us plau, reviseu les polítiques de privacitat

9 + 11 =

Som Pares

DUBTES FREQÜENTS

=

Quan cal consultar un psicòleg?

Tots passem per canvis i situacions difícils. A vegades, no només amb el pas del temps o la nostra pròpia resilència trobem les eines per seguir endavant de la forma en que ens agradaria. Si la situació per la que estàs passant tu o la teva família porta un temps influint en el dia a dia i et crea un malestar complicat amb el que conviure, consulta. 

=

Com comença el procès?

En el cas de menors d’edat, sempre us demanem que vingueu a una primera cita només els pares. En aquesta trobada ens coneixerem, us escoltare i valorarem plegats quina és la millor forma d’ajudar-vos. En algunes situacions, serà important ubicar unes sessions a soles amb els menuts, per valorar el seu estat emocional, habilitats i característiques. Posteriorment, ens tornarem a trobar els adults i exposarem quin és el pla de treball conjunt. 

=

Sempre han de venir els nens?

No sempre. A vegades, mitjançant un treball dels adults del seu voltant, canviant maneres de comunicar-nos, reaccionar i actuar ja aconseguim canvis en els menuts sense fer una intervenció directe. 

=

Hi haurà comunicació amb l'escola?

Si un cop feta la valoració, l’escola és un aspecte que incideix en el pla de treball sense dubte. Establirem un contacte directe amb el tutor o docents implicats i mirarem de cercar una col·laboració positiva amb comunicació constant dels objectius pactats. 

=

I si la meva parella no vol que vingui?

En el cas de menors, cal que els tutors legals acceptin que vingui i inicii un treball psicològic. Us donarem un document que caldrà que dueu firmat amb l’autorització. 

=

Treballes amb mútues?

Actualment no col·laboro amb cap mútua. 

=

Quina durada tenen les sessions?

Les sessions duren 45 minuts. 

=

I si soc adult, puc venir?

Sí. La meva especialitat és en psicologia infantil, adolescent i familiar però també treballo amb adults i joves. 

=

Com són les sessions dels nens i nenes?

L’objectiu és establir un bon vincle, que es sentin relaxats i amb ganes de tornar. A les sessions juguem molt! Perquè és la manera més ràpida d’establir bon feeling, que es sentin bé i s’obrin a la comunicació. En argot psicològic l’anomenem Hora de Joc Diagnòstica. La sessió està pensada per abordar i veure com resolen conflictes, com s’enfaden, com superen reptes, com demanen ajuda, com gestionen l’espera, les novetats i sobretot com perceben el seu món a casa, a l’escola i al seu entorn. Conèixer què pensen i com s’enfronten al seu dia a dia és clau per abordar com ajudar-los.